top of page

Official FreenBecky USA

Public·209 members

Przeglądając niedawno jeden z artykułów w internecie natrafiłem na fragment dotyczący Coolzino i z ciekawości postanowiłem przeczytać go trochę dokładniej, chociaż wcześniej nie planowałem szukać takich informacji. Czytałem go raczej po to, żeby zrozumieć o czym dokładnie jest tam mowa. W pewnym fragmencie pojawiło się sformułowanie Coolzino kod bonusowy i szczerze mówiąc nie mam pewności czy dobrze rozumiem sens tej części tekstu. Na początku wydawało mi się, że wszystko jest dość jasne i opis wygląda dosyć prosty. Jednak kiedy czytałem dalej zacząłem się zastanawiać czy nie interpretuję tego zbyt dosłownie. Kilka zdań było dla mnie zrozumiałych, jednak przy innych nie byłem już tak pewien znaczenia. Dlatego zostało mi wrażenie, że mogłem coś odczytać trochę inaczej niż było to tam opisane. Czy ktoś z was też czytał ten tekst i miał podobne wątpliwości???????????

7 Views
Billie Nikelson
Billie Nikelson
21 hours ago

Czasami przy czytaniu takich opisów pojawia się podobne odczucie, że część informacji wygląda na jasną, a część zostawia niewielką niepewność. Na początku wszystko wydaje się proste i łatwo uchwycić ogólny sens tekstu. Dopiero po chwili pojawia się pytanie czy wszystkie szczegóły zostały dobrze zrozumiane. W takich sytuacjach wiele osób wraca do fragmentu jeszcze raz i czyta go spokojniej. Przy drugim czytaniu często można zauważyć rzeczy, które wcześniej nie zwróciły uwagi. Nie oznacza to od razu, że coś jest trudne do zrozumienia. Raczej że niektóre zdania można rozumieć trochę inaczej.

Members

bottom of page